26.01.2020 г., 6:51 ч.

**** 

  Поезия » Друга
590 1 3

****

Когато преди да заспя
си разрошвам косата,
знам, че сънят ще се оплете във нея
и ще се лута. Ще остави ухание
и ще се умори да търси пътека.
Тогава, ще се примоли
да го прегърна.
И аз ще му попея...
една приспивна песничка.
И ще му разкажа
как си разрошвам косата.
Само на него. Защото е тайна.

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??