19 дек. 2009 г., 23:01

*** 

  Поэзия » Любовная
351 0 0

Спомени бавно по старата лента преминаха.
Стана ми хубаво, нещо пак преживях
и, когато отворих очи, сълзите напиращи
своя живот тържествено извървяха!

© Мони Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??