4 апр. 2011 г., 12:52

* * * 

  Поэзия
632 0 3

Не съжалявам,

че паднах -

аз само част

от себе си

оставих.

По пътя си

нищичко не

взех - аз

нямам и какво

да дам -

единствено едно

сърце и няколко

мечти.

Ще застана

пак на ръба,

там само

има свобода,

единствената

ми позната.

Жажда, глад

и светлина

събирам 

откъдето мина.

Не, не искам

и троха,

ще ме погуби,

преди да си замина.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??