31 окт. 2019 г., 23:37

Мечтая за празник 

  Поэзия
446 3 7

Защо ли мечтая за празник,

където на тежка трапеза,

събират се мъртви и живи.

Безумен, невиждан, но празник...

Където пред пълна трапеза

усмихват се всички щастливи!

Мечтая, мечтая за празник

и плача за мъртвите живи!

 

 

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??