15 февр. 2014 г., 21:34

* * * 

  Поэзия
360 0 3

Очакването е цвят от магнолия

цъфнал през зимата.

Очакването са стъпките ти снежни

да те заведат до сърцето ми.

Да ме намериш.

Всъщност не съм си отивала.

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??