26 июл. 2009 г., 11:06

* * * 

  Поэзия
405 0 2

Сънувах топлина.
Чувах нечии стъпки.
Уещах по кожата си ръка.
Пробудих се съживена.
Ехо от тъмното се носи.
Но сутринта е тъй красива.
Облегнах се на вятъра.

© Александра Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??