Jul 26, 2009, 11:06 AM

* * * 

  Poetry
404 0 2

Сънувах топлина.
Чувах нечии стъпки.
Уещах по кожата си ръка.
Пробудих се съживена.
Ехо от тъмното се носи.
Но сутринта е тъй красива.
Облегнах се на вятъра.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??