30 июл. 2009 г., 10:32

3 в 1 от буква "Ж" 

  Поэзия » Юмористическая
541 0 6

      Жица

 

Мед, по която

ток преминава,

но не и когато

я ромът предава.

 

        Журналист

 

От мухата по-нахален,

от садистът по-брутален,

а свободното му слово

по-тежи и от олово.

Винаги е той нервиран,

ако бъде цензуриран

или негов репортаж,

с който риба би избил,

прах събира на стелаж,

щото други пръв е бил.

 

         Жена

 

Индивидът, който

вечно иска свойто,

а какво желае

никога не знае

и никой май не ще

я нявга разбере.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??