25 сент. 2012 г., 13:08

* * * 

  Поэзия » Другая
400 0 0

                                 *

                           *          *

 

 

 

Аз може да съм малка клечка от кибрит –

безпомощна. И слабичко да светя.

Ала на факел се превръщам скрит,

щом само за огниво се досетя.

 

 

И пламва туй,  което аз съм  доближила.

Голям пожар разгаря се, гори.

И трудно е в света да се намери сила,

която  може да го угаси.

  

Вили Димитрова

© Вили Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??