5 янв. 2023 г., 15:11

*** 

  Поэзия
133 0 0

Облакъти се облакът върху гората

и мигом от смущение поруменя тя!

И за да се напълно с нея съчетае,

дъжд стана и обля я с обич, и сияе!

 

...............................................................

 

И вече той сърце е дейно в нея,

а тя шепти в захлас: „Благоговея!“

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??