Jan 5, 2023, 3:11 PM

*** 

  Poetry
135 0 0

Облакъти се облакът върху гората

и мигом от смущение поруменя тя!

И за да се напълно с нея съчетае,

дъжд стана и обля я с обич, и сияе!

 

...............................................................

 

И вече той сърце е дейно в нея,

а тя шепти в захлас: „Благоговея!“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??