5 ene 2023, 15:11

*** 

  Poesía
132 0 0

Облакъти се облакът върху гората

и мигом от смущение поруменя тя!

И за да се напълно с нея съчетае,

дъжд стана и обля я с обич, и сияе!

 

...............................................................

 

И вече той сърце е дейно в нея,

а тя шепти в захлас: „Благоговея!“

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??