25 дек. 2011 г., 18:29

* * * 

  Поэзия » Другая
641 0 13

"В косите ми луните се стопяват..."
 
в косите ти
сребро от луни
дъх на лято
лавандула
слънце докоснати
сън си
нежност
решителност
жена
незабравки в очите
кротка кошута
замирам
видение
смях
звънчета
времето спря
крия те
в копнеж те живея...
мечтая
до теб да се събудя
Усмивка
Вселена
моя жена
Единствена
Последна...

 

посветено

© Виктор Добрин Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??