29 апр. 2015 г., 20:29

  Поэзия » Другая
278 0 0

Духът ми принизен

от нивото на своето

бедно невежество

няма чувство

за блаженост.

В бездействие

подтиснат

и очакван

от унила празнота,

усмихва се

окуражаващо,

но с детска

безпощадност.

Отнякъде,

да блесне лъч,

и тайното

да стане явно

е скрил надежда.

Но само тиха

вселенска тъга

пада и бавно

се трупа.

В частица от мен

истината се е

притаила

недостъпна

и далечна.

Тя чака

своя час.

© Камен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??