28 окт. 2017 г., 22:50  

... 

  Поэзия » Другая
207 0 0

 

 

 

Вземе ли повече, отколкото е нужно
прекаленото никога не ражда деца.
То докарва единият до лакомия
а другият до просене и глад.

© Станислав Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??