Две гледни точки за живота
Изборът е Ваш
Песимистична
Живот безсмислен,
същинска рулетка.
Въртим се във нея
като вълци във клетка!
Оптимистична
За всеки в живота
алтернатива има -
да спре да ломоти,
а да работи за трима.
© Петър Петров Все права защищены