17 sept 2011, 23:41

* * * 

  Poesía » Filosófica
423 0 3

                               

                          Две  гледни  точки  за  живота

 

                                                                                                 Изборът е Ваш

 

 

                                            Песимистична

 


                                        Живот безсмислен,
                                        същинска рулетка.
                                        Въртим се във нея
                                        като вълци във клетка!

 

 

 

 

       Оптимистична          

                                                 

                                           За всеки в живота

                                           алтернатива има -

                                           да спре да ломоти,

                                           а да работи за трима.

 

 

 

 

 

 

                             

 

© Петър Петров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • О, разбира се, че е тя! Точно за това и в края има намигване!
  • petinka67,
    "Златната среда" е " Реалистичната гледна точка" :

    И да ломотиш,
    и да работиш,
    не си ли от "сой",
    ще си останеш,
    дори да не искаш.
    в житейски "застой".
  • Дали има "златна" среда?
Propuestas
: ??:??