13 окт. 2010 г., 21:24

*** 

  Поэзия » Любовная
998 0 2

Моята душа и моето сърце –

те вече твои са, за мене – чужди.

Подадох с тях към тебе двете си ръце,

а ти реши, че други са ти нужни.

 

Далече, казваш, съм била –

ти нямаш моето търпение…

Нима удобна трябва да е любовта,

за да бъде не просто влечение?

 

 

 

© Дарина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??