24 мая 2017 г., 16:28

*** 

  Поэзия
2257 17 31


Понеже не успявам да се впиша
и цялата съм някак на парчета
през май денят ми е накъсан
на ноти... многоточия... тирета...

и още толкова беззвучни рими
разляли се по пода в дисонанси...
през май небето е олово
разстреляло в очите ти съня ми...

и знам че тишината ослепява
и ти го знаеш - затова те нямам
след утре ще е просто лято
в което ще се уча да не падам...

 

 

 

© Бехрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??