8 июл. 2009 г., 01:21

* * * 

  Поэзия » Другая
905 0 8

 

 

                                                                    Нестигнали сърцето,

                                                                    преглъщаме, обичам те.

                                                                    Ден след ден, прашинки от

                                                                    себе си губим, нераздали

                                                                    доброто до край.

                                                                    Небитието прегръщаме,

                                                                    оня миг, друго начало.

                                                                    Ден след ден се загръщаме

                                                                    с вярата и сънуваме

                                                                    непресъхнали извори.

                                                                    Заглъхват стъпки.

                                                                    Изгасват светлини.

                                                                    Няма връщане назад.

© Атанас Ганев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??