Какво е животът беэ песен?
Какво е живот без любов?
Защо човекът е грешен?
На какво за мен си готов?
И въпроси безброй ще задавам,
ще се смея, ще плача на глас,
на върха ще съм, после ще падам,
но си оставам "ЧОВЕК" като вас!
© Надежда Христова Все права защищены
Успешен старт!