31.05.2008 г., 10:36 ч.

" ? " 

  Поезия » Философска
408 0 3

Какво е животът беэ песен?

Какво е живот без любов?

Защо човекът е грешен?

На какво за мен си готов?

И въпроси безброй ще задавам,

ще се смея, ще плача на глас,

на върха ще съм, после ще падам,

но си оставам "ЧОВЕК" като вас!

 

 

 

© Надежда Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??