В зенита на възторга
слива се звукът с мълчание.
И спира колелото
на заблуди
и красиви обещания.
На кота нулева
е злото,
преди да станат думите
по-тежки и от камък.
Мащабът е неизмерим,
космически за страсти
и противостояния.
Изчезват полусенки,
цепнатини и чупливост.
Молитвите са чути
и без памет смислите.
Един единствен миг
на безтегловност.
И изначално приземяване.
© Христина Комаревска Все права защищены