9 нояб. 2010 г., 13:01

50 златни шанса 

  Поэзия » Другая
609 0 17

50 верни приятели

ще почукат

утре на мойта врата.

50 пожелания от безкрая

призори нежно ще галят

притихналата ми душа.

 С 50 огърлици от спомени

аз съм богата

и не бих се отрекла

от нито една.

50 златни шанса

изживях на земята,

била съм грешна,

но съм била и добра.

Друг ще съди

моите земни години,

по-важното е,

че тук съм сега.

Още колко ще бъда?....

Боже, прости ми,

дай ми сили до края

Твоята Истина

в себе си да съхраня.

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??