И колкото и да си обещаваш,
че за момче или мъж няма да проплакваш,
появява се един, разпалва ти сърцето,
а след това оставя само дим.
Просто дим, даже спомен няма,
няма я и силната жарава.
* * *
И при всеки нов молиш се да е перфектен,
но съдбата не чува всекиму молбата!
Понякога прави номера
и разбива нечия добра душа.
* * *
Душата на жената,
която просто ей така
не сполучила във любовта.
Душата на жената уморила се да търси
и предала се.
Но знаеш ли,
някой ден съдбата може да почука на вратата,
със цветя в ръката!
© Лияна Русанова Все права защищены