10 мая 2008 г., 10:00

* * * 

  Поэзия
560 0 1
 

Студена  съм, но красива.

Млада съм, но нещастна.

Рози красиви, бели като на сватба.

Но усмивките липсват в тази картина прекрасна.

 

Теб те няма - а в мен разцъфва пролет.

 

Дали да ти дам любовта си?

Мога  да ти дам спомени

за душата!

Повод за драма

мога да ти дам!

Да разбия сърцето ти

също мога!

Но да те обичам

никога не мога.

 

© Боряна Ганчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Студена съм, но красива.
    Млада съм, но нещастна." - силно...
    С пожелание да се промени в желаната посока!

Предложения
: ??:??