Животът
умира във стих
и ражда се в песен.
Часовник -
времената брои.
Душата прелива във дух,
духът във
безвремие.
Край тебе
минало времето -
часовник строши.
Животът
на крила се понесе,
крилата размахал
си ти.
© Благодат Все права защищены