9.02.2011 г., 12:23 ч.

* * * 

  Поезия
350 0 0

Животът

умира във стих

и ражда се в песен.

 

Часовник -

    времената брои.

 

Душата прелива във дух,

           духът във

                    безвремие.

 

Край тебе

    минало времето -

         часовник строши.

 

Животът

   на крила се понесе,

      крилата размахал

                     си ти.



© Благодат Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??