Обичам дъждовното време.
Обичам. Нека вали!
И дори по малко да взема
от моите слънчеви дни.
Обичам дъждовното време.
Обичам дъжда!
Той е частица от мене -
пречистена, топла сълза…
Обичам дъждовното време!
Обичам ромона тих
и прегръдката - синьо безвремие,
и облака, заплакал във стих.
Нека, нека вали!
© Меган Все права защищены