22.02.2020 г., 21:41 ч.

*** 

  Поезия » Друга
513 0 2

 

Обичам дъждовното време. 

Обичам. Нека вали! 

И дори по малко да взема 

от моите слънчеви дни. 

 

Обичам дъждовното време. 

Обичам дъжда! 

Той е частица от мене - 

пречистена, топла сълза… 

 

Обичам дъждовното време! 

Обичам ромона тих

и прегръдката - синьо безвремие, 

и облака, заплакал във стих. 

 

Нека, нека вали! 

 

© Меган Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??