27 нояб. 2010 г., 20:01

* * * 

  Поэзия
757 0 0

Събуждам се сега

и чакам да те видя аз.

С усмивката си светла

утрото да озариш.

В миг да ме прегърнеш ти

и щом слънцето заблести,

да се слеем в едно аз и ти,

както слети са нашите души

и да чуеш как сърцето ми тупти,

защото в този миг си с мене ти.

© Илона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??