Хиляди капчици роса
нежно гъделичкат листата.
Така си ми влязъл под кожата...
Дори не виждам лудостта
в това да вървя по ръба...
Знам, че ако се подхлъзна,
ще падна в старата, така позната,
бездна от болка... Да бъда твоя...
© Таня Атанасова Все права защищены