Jan 14, 2010, 4:10 PM

* * * 

  Poetry » Love
692 0 17

 


Хиляди капчици роса

нежно гъделичкат листата.

Така си ми влязъл под кожата...

Дори не виждам лудостта

в това да вървя по ръба...

Знам, че ако се подхлъзна,

ще падна в старата, така позната,

бездна от болка... Да бъда твоя...

 


© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??