5 сент. 2022 г., 09:48

*** 

  Поэзия » Любовная
268 0 0

Душата ми мълчи, а иска да вика,
но не зная как.
И тъжи, че не мога да свикна
да живея в този свят.

Буца имам на гърдите.
Не ми харесва тук.
Затова си роня тихичко сълзите,
а душата ми крещи без звук.

Единствено той я накара
да иска да танцува.
Даде ми слънце и вяра,

а после се сбогува.

И не виждам в нищо смисъл
както и него не виждам.
Препълнена със липси
без аз да липсвам.

© Диляна Георгиева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Това, което душата премълчава »

42 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??