"Моят път е чист и бял!"
Дано на теб помогнал съм
да тръгнеш
Знание на теб съм дал
Дано във тебе светлина прелял съм
и ти дано я предадеш
на другия до теб допрял се
Дано и твоя път е чист и бял
Светът във бели пътища облял се
Душата си със твойта
Аз съм слял
и божието в теб
прозрял съм
© Благодат Все права защищены