21 нояб. 2007 г., 17:07

* * * 

  Поэзия
496 0 2

Вече не те обичам,

набий си го в главата.

За теб вече не се събличам,

дрехи не падат на земята.

Различни са вече моите мечти,

колко да ти обяснявам?

Всичко беше преди,

оттук сама продължавам.

Съжалявам за това, което става,

но просто го приеми,

знам, че случилото се ранява,

но за двама ни е по-добре да сме сами.

© Стефка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • мерси за хубавото коментарче
  • "Всичко беше преди,
    оттук сама продължавам." - Надявам се да намериш щастието си!!!

    Хубав стих!6+
Предложения
: ??:??