10 янв. 2017 г., 00:30

Липса 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
802 1 6

Времето прекарано с теб 

не се усеща.

Минава набързо през пръстите,

кожата,

очите,

устните

и сетивата ми.

След което ме оставя, гола,

само по спомени,

да чакам следващата ни среща!...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??