22 апр. 2007 г., 23:22

*** 

  Поэзия
497 0 2
 

***


ПОМНИШ ЛИ СВЕТЛАТА СТАЯ

С дъх на зелени дървета,

Езерната омая,

Синия лъч в пердето!


Помниш ли меката вечер

С едри звезди по водата -

Девствено беше небето

В края на лятото!


Помниш ли нашите пръсти -

Топли среднощни хлябове?


Как бързо всичко свършва!



И колко бавно

Забравяме.

© Забраван Забраванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??