По брега на морето – по дамбата,
две ръце се сляха в нощта.
Не за пръв път и не за последен
нищо не си обещаха.
Той - нечий, но неин, тя - по-нечия,
нарушиха обетите пак.
И какво е по-силно от волята
и от взетото твърдо решение?
© Нани Сиймор Все права защищены