Dec 29, 2009, 3:28 PM

* * * 

  Poetry » Love
476 0 4

По брега на морето – по дамбата,

две ръце се сляха в нощта.

Не за пръв път и не за последен

нищо не си обещаха.

Той - нечий, но неин, тя - по-нечия,

нарушиха обетите пак.

И какво е по-силно от волята

и от взетото твърдо решение?

© Нани Сиймор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??