29 мая 2019 г., 07:02

* * * 

  Поэзия » Восточные формы
577 3 6

Върни ми изтеклите минути, Господи!

Ще ги налея в чашата с искрящо вино 

и ще ги изпия на един дъх -

така, както пия от живота -

с леко сърце и с усмивка! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??