May 29, 2019, 7:02 AM

* * * 

  Poetry » East forms
508 3 6

Върни ми изтеклите минути, Господи!

Ще ги налея в чашата с искрящо вино 

и ще ги изпия на един дъх -

така, както пия от живота -

с леко сърце и с усмивка! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??