29.05.2019 г., 7:02 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
507 3 6

Върни ми изтеклите минути, Господи!

Ще ги налея в чашата с искрящо вино 

и ще ги изпия на един дъх -

така, както пия от живота -

с леко сърце и с усмивка! 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??