24 февр. 2021 г., 05:49

* * * 

  Поэзия » Любовная
164 0 1

 

Вечер е.

Всички спят.

Всички, освен влюбените

и наранените.

Ти не спиш – отново.

Но не си влюбена,

вече не.

Не спиш, защото

затвориш ли очи

идва Той.

А ти си изморена.

Да го виждаш,

но само в съня,

защото Него вече го няма.

Затова не спиш.

Но нали не си влюбена.

Тогава защо идва?

Защо?

Идваш...

Ти.

...

© Рая Панкова - Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??