Една сълза – със ласка на целувка
По мойта буза нежно пропълзя.
Една усмивка – искрена и чиста
Затопли моята изстрадала душа.
Едни очи – такъв отворен поглед
В живота си не съм познала досега,
Те сякаш ми отвориха очите,
Те сякаш ми показаха света.
Едно сърце – кървящо и самотно
Усети нечия добра душа,
Затупка като лудо. И доволно,
Изпари самотната сълза.
© Галя Все права защищены