30 сент. 2009 г., 20:00

* * * 

  Поэзия
413 0 1

 В последните думи на тръгване

 прошепни ми със малко тъга

 колко дълго един на друг ще си липсваме,

 сълзите попий с изпотена ръка,

 прегърни ме, изпълнена с чувства,

 с поглед срещни ме, пропит с тишина,

 подари ми с усмивка частица  безумие,

 че ще бъдем заедно веднъж обеща...

© Дидо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??