21 мар. 2012 г., 11:50  

* * * 

  Поэзия » Другая
589 0 1

Тук не е моето място!
Мигар сгрешихте моята яма?
Да се бърка е твърде лесно, просто.
Да ви ориентирам? Аз компас, а вий скромна дама.

Моето не бе прищевка, а мечта, желание.
Умеех да пробивам стоманени талази. 
Моето умение не бе, ни, божие дарение...
Зарад вашите грешки, сега пак моето "Аз" лази. 

И сега, тъй, питам теб - проклет приятелю,
да искам ли възмездие?
Нима, мислиш, ще избера война, вместо мир?

© Сияние Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Втора строфа трети ред - не разбрах смисъла. Иначе със сигурност има нужда от някаква редакция.
Предложения
: ??:??