17 мар. 2008 г., 19:18

... 

  Поэзия » Любовная
778 0 1
Аз разлика твърде не виждам,
все вътре във мен ще гори,
дори във мига да се вричам,
до теб ще сънувам мечти.
Погледнах морето, небето
сякаш през твоите очи
и в миг се стопли сърцето,
което сякаш заспало гори.
Дъждът се разля като мъка,
силно и неспирно валя,
за да окъпе таз мъка,
душяща ме вечно... безспир...

Но дъждът си отмина,
дъга се разля на небето
във хиляди нежни лъчи,
така се отпусна сърцето,
че сякаш не ще затупти...

17.03.2008 18.20h

© Момчил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??