9 апр. 2019 г., 08:04

Любовта ми е бяла 

  Поэзия » Другая
554 9 13

Любовта ми е бяло кокиче

насред март между преспите сняг.

Аз те търсих и чаках момиче!

Ти си Път, ти си Мост, ти си Бряг!

 

Любовта ми е бяла омая,

цвят на вишна разцъфнал през май.

Аз те търсих! Открих те накрая!

Ти си Миг, ти си Свят, ти си Рай!

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??