25 мар. 2020 г., 08:07

*** 

  Поэзия » Другая
558 1 2

Тръгнала си да се луташ в мрака- 
пак преследваш замръзнали сърца...
А те за теб са истинска заплаха...
Влюбваш се и гаснеш в самота.

 

С тях себе  си убиваш -

Те вървят,а ти летиш.
Теб щастието те издига...
И повярвай ми, на тях ще им тежиш...

 

Не слизай на земята прекалено бързо-

Имаш време, млада си сега... 
Търси сърца, които греят... 
Летят и вярват в чудеса.

© Исс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??